Autors |
Topiks: good bye
|
---|---|
![]() ![]() |
Pievienots: 2015. 8. Nov, 20:21:35
|
Sākšu ar to, ka mana veselība ir dirsā. Ir pienākusi tā diena, kad 3x reizi jādodās gulēt slimnīcā un tas ir tik ļoti unlucky. Sāpes ir neciešamas un sajūta tāda, ka vienkārši cilpu ap kaklu varētu uzmest. Palūgšu man noņemt nost Uzraugu, jo tāpat pēdējā laikā es vispār šeit neesmu aktīvs, nu nav tā ka es nesēžu online, bet pie sūdzībām es pievērsties nevaru, jo nav arī pastāvīgs kompis, kuru es varētu izmantot un nav tam īpaši laika. Man šis darbs ir svarīgs, bet veselība man tomēr ir pirmajā vietā.Pazūdu uz divām nedēļām, kā minimums - lai jums visiem veicās un gaidat mani atpakaļ, peace draugi! Ceru, ka iznākot no hospitāļa mani šeit vēl kāds gaidīs, jo heal ir manas otrās mājas. Heal 4 life!!! Pēdējo reizi, kad gulēju slimnīcā tad diagnoze, bija Deguna Furunkulis. Tas nozīmē to, ka man trūkst pietiekami daudz vitamīnu un šķidruma, rodas zemādas strutis un līdz ar to sāp zobi. Šī bilde uzņemta ir no vakardienas, bet šodien ģīmis izskatās pavisam nelabi: ![]() Pēdējo reizi editēja ARTIS. @ 08.11.2015, 21:38 ![]() |
|
![]() |
Pievienots: 2015. 8. Nov, 20:23:15
|
Kas tev ir? Anyway izveseļojies.
![]() | |
![]() |
Pievienots: 2015. 8. Nov, 20:25:37
|
Good luck.
¯\_(ツ)_/¯ | |
![]() ![]() |
Pievienots: 2015. 8. Nov, 20:51:43
|
Gaidīsim atpakaļ tevi dravgs !
![]() ![]() Citējot raichluuzers: ''heal is life, heal is love.'' ![]() | |
![]() |
Pievienots: 2015. 8. Nov, 20:54:20
|
Veseļojies! Gaidam tevi atpakaļ stiprāku un veselu!
| |
![]() |
Pievienots: 2015. 8. Nov, 20:57:14
|
Turies vecīt
![]() | |
![]() ![]() |
Pievienots: 2015. 8. Nov, 21:08:19
|
Traki, veseļojies.
![]() ![]() | |
![]() ![]() |
Pievienots: 2015. 8. Nov, 21:23:11
|
Lieto uzturā vairāk augļus un veseļojies ātrāk, gaidīsim atpakaļ!
![]() ![]() You can have all the money in the world, but there`s something you`ll never have... a dinosaur. | |
![]() |
Pievienots: 2015. 8. Nov, 21:34:50
|
Veseļojies!
![]() ![]() | |
![]() |
Pievienots: 2015. 8. Nov, 21:45:46
|
Lieto augļus un veseļojies!
| |
![]() |
Pievienots: 2015. 8. Nov, 22:13:29
|
Pazīstama lieta, pats esmu šo prieku izbaudījis divas reizes un zinu, cik depresīvas ir sāpes. Atceros, kad es hujārīju "nimesil" vienu paciņu pēc otras un man palika hujova no tām zālēm. Turies ;)
|